Storten toegelaten!

 

Het meest efficiënte middel om natuur te beschermen is het aankopen van natuurgebieden. Natuurpunt heeft meer dan 500 natuurgebieden in beheer. Natuur om in te wandelen of te fietsen, natuur om van te genieten. Natuurpunt spaart kosten noch moeite om haar gebieden stap voor stap verder uit te breiden. Deze aankopen kosten natuurlijk geld ... veel geld. Zonder giften en schenkingen van leden en sympathisanten is dit niet haalbaar.

 

Storten kan uiteraard niet in, maar enkel voor onze natuurgebieden!

Extra middelen uit giften helpen onze vereniging en de natuur in Vlaanderen een hele stap vooruit.

Daarom onze oproep: steun je favoriete natuurgebied!

Steun Natuurpunt met een gift via overschrijving op IBAN BE56 2930 2120 7588 (BIC GEBABEBB) – let op, ander rekeningnummer dan voor lidgelden – van Natuurpunt vzw, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen. Bij elk natuurgebied hoort een projectnummer. Wil je een specifiek natuurgebied in de regio steunen, vermeld dan dit projectnummer ook in je referentie. Het geld gaat dan rechtstreeks naar het natuurgebied van jouw keuze. Rechtstreeks op het juiste projectnummer overschrijven kan ook via een online-donatie.


Project 5501: Diksmuide (Blankaart)  online doneren
Project 5520: Heuvelland (Sulferberg, Broekelzen, Scherpenberg, Hellebeek, Breemeersen)  online doneren
Project 5544: Wervik (Leiemeersen)  online doneren
Project 5547: Boezinge (Fort Saint-Nicolas)  online doneren
Project 5555: Geluwe (Komerenhoek)  online doneren
Project 5568: Poperinge (Kerkebeekvallei)  online doneren
Project 5572: Poperinge (Heidebeekvallei)  online doneren
Project 5575: Langemark (Het Bosseltje) online doneren 
Project 5586: Langemark (De Sint-Elooismote) online doneren 
Project 5599: Passendale-Zonnebeke (De Mispelaarhoek) online doneren

 

Velt kan niet zonder financiële steun. Mensen met een hart voor ecologie en een duurzame levensstijl kunnen Velt steunen met een gift op rekening IBAN BE51 0010 9905 5062 (BIC GEBABEBB) van Velt vzw, Uitbreidingstraat 392 C, 2600 Berchem of via een online donatie.

Een gift met belastingsvoordeel (België)

De Belgische overheid maakt giften aan Natuurpunt en Velt fiscaal aftrekbaar als je op jaarbasis minstens 40,00 euro geeft. Zo krijg je een niet onaardig deel van je gift terug. Voor de optelsom van al je giften ontvang je vanaf 40,00 euro automatisch een fiscaal attest in het voorjaar van het daaropvolgende jaar.