Natuurpunt De Bron heeft in samenwerking met BC De Blankaart en Natuurpunt IJzervallei een aanbod uitgewerkt voor groepen.

Dit aanbod voor volwassenen richt zich naar verenigingen, families en andere groepen en is uitgewerkt door Natuurpunt IJzervallei. De wandelingen en boottochten in de omgeving of op het Blankaartgebied worden begeleid met een gids. Hij of zij neemt je mee op pad en vertelt je het natuurverhaal, aangevuld met leuke weetjes of bezienswaardigheden die het pad kruisen. Er is keuze tussen kortere en langere afstanden al dan niet in combinatie met een boottocht naargelang de voorkeur en gewenste tijdsduur. Een aanbod op maat is mogelijk op afspraak.

 

Elke wandeling of boottocht kan in principe om het even wanneer geboekt worden (datum en uur bespreekbaar) in zoverre op dat ogenblik een gids beschikbaar is.

Reserveren doe je bij voorkeur via mail aan deblankaart@natuurpunt.be bij de coördinator van de boekingen voor Natuurpunt IJzervallei. Betalen doe je ten laatste 8 dagen voor de uitstap op het rekeningnummer BE96 9799 7224 0705 van Natuurpunt IJzervallei.

 

Dit aanbod voor volwassenen richt zich naar verenigingen, families en andere groepen en is uitgewerkt door Natuurpunt De Bron. De wandelingen in het Heuvelland worden begeleid met een gids. Hij of zij neemt je mee op pad en vertelt je het natuurverhaal van de route, aangevuld met leuke weetjes of bezienswaardigheden die het pad kruisen. Er is keuze tussen kortere en langere afstanden al naargelang de voorkeur en gewenste tijdsduur.

 

Elke wandeling kan in principe om het even wanneer geboekt worden (datum en uur bespreekbaar) in zoverre op dat ogenblik een gids beschikbaar is.

Reserveren doe je bij voorkeur telefonisch via 057/44 46 18 bij de coördinator (Geert Dujardin) van de Heuvellandwandelingen van Natuurpunt De Bron. Betalen doe je ten laatste 8 dagen voor de uitstap op het rekeningnummer BE77 0682 1226 6642 van Natuurpunt De Bron.

 

De provinciale bezoekerscentra De Blankaart en De Palingbeek helpen je graag verder in je zoektocht binnen hun aanbod. Zij bieden een gevarieerd programma aan van educatieve modules voor het onderwijs. Kijk op De Palingbeek of De Blankaart om op de hoogte te blijven van het gebeuren in en rond De Palingbeek of De Blankaart?